Žáci chtějí pomáhat, aneb zázraky se dějí!

Jedno takové obyčejné školní ráno v minulém týdnu navštívily ředitelku školy,  Mgr. Moniku Zemanovou, dvě dívky z 5.B s ručně opsaným textem nějakého letáčku, který zhlédly, když čekaly na autobusové zastávce. Opsaný text letáčku předaly paní ředitelce a dodaly zda na to nejde reagovat . Představte si, tyto dvě žákyně chtějí pomáhat! Samotnou ředitelku školy  celá věc velmi dojala, co vše už si takový žák 1.stupně ZŠ uvědomuje a zároveň ji to velmi mile překvapilo. Děvčatům přislíbila zkontaktování s dotyčnou rodinou, která  potřebuje pomoci. 

Ředitelka školy, Mgr. Monika Zemanová, hned začala jednat a tak se spojila s rodinou, která letáček vylepila na zmíněné  zastávce.  Jednalo se o sběr PET víček pro dvojčata, Karolínku a Rozárku, které trpí velmi vážnými zdravotními problémy od narození, viz opsaný text.

Zkušenosti už máme ….pomohli bychom všichni další rodině, která potřebuje tento odpadový materiál.  

A tak  jsme se rozhodli, že celou věc opět naše škola podpoří.  Všichni zaměstnanci a žáci se do sběru víček, který pomůže, zapojí…..vždyť už to jednou udělali a pomohli tak  malému Vojtíškovi!

Vážení rodiče a příznivci naší školy, prosíme vás, zapojte se s námi a podpořme tak společně dobrou věc.

Za podporu vám již nyní moc děkujeme.

Víčka je možno nosit do školy od pondělí 17.9. , a to do sběrového prostoru školy. (Jak se nosí papír a PET.)

no images were found